19 February 2007

TUTORIAL FLASHING K750i CID49 TO W800i

REQUIREMENT FLASHING

1. Gslide
2. Phone XS (V.2.01 Beta.exe)
3. USB Flash Driver
4. File MAIN versi APAC ( W800_R1BC002_MAIN_APAC.bin )
5. File FS versi APAC ( W800_R1BC002_FS_APAC.bin )
6. Custom file W800i_CDA102430_101_APAC_1
7. Patch custom file ( w800_r1bc002_apac_change_custom_folder.vkp ) --> patch ini diperlukan untuk membaca custom file yang kita taruh di MSPD (card/custom)
8. Kabel DCU-60 pastinya ( Kabel bawaan paket pembelian )

LANGKAH MELAKUKAN FLASHING

1. Membuat File MAIN.bin dan FS.bin menggunakan Gslide
2. Membuat custom folder di memory card/MSPD
3. Melakukan Flashing menggunakan Phone XS

A.Pembuatan file main.bin dan fs.bin dengan GSlide

1. extract “GSlide15.zip” ke folder yang diinginkan di PC masing2.
2. jalankan Gslide.exe akan terlihat gambar seperti dibawah:3. Pilih flashfile “W800_R1BC002_MAIN_APAC.bin”
4. Pilih header “header__DB2010_49_red_344blocks.bin” dalam folder header yang ada di Folder GSlide (hasil extract-an step 1).
5. Add patch dengan memilih file “w800_r1bc002_apac_change_custom_folder.vkp” (tersedia dalam file attachment zip)6. Isi di Output nama file yang diinginkan di folder yang diinginkan (contoh: main.bin)
7. pencet tombol process and tunggu ampe selesai.
8. Kalo udah selesai skrg kita akan buat file FS, caranya sama seperti dengan step 3 tapi yang dipilih skrg adalah file “W800_R1BC002_FS_APAC.bin”
9. abis itu pilih header “header__DB2010_49_red_291blocks.bin”
10. Klik patch yang udah ada terus klik tombol remove (make sure utk pembuatan file FS ini tidak perlu ada tambahan patch).
11. Pilih output dengan nama yang diinginkan (contoh: FS.bin), lihat gambar dibawah:12. klik process and tunggu ampe selesai
13. kalo udah selesai berarti kita sudah sukses buat dua file yang diperlukan utk pem-flash-an yaitu main.bin dan fs.bin

B. Pengcopy-an file custom ke memory card

a. dalam keadaan on sambungkan handphone anda ke PC via usb cable sampai terdeteksi memory card sebagai drive baru di pc anda.
b. Buat folder baru di memory card anda, namakan folder tersebut: custom
c. Extract file W800i_CDA102430_101_APAC_1.zip ke memorycard\custom (jika hasil extract-an muncul folder tpa/system/preset/custom, maka hanya file2 difolder custom yang dicopykan ke memorycard\custom)d. Setelah itu cabut handphone dari usb cable
e. Setelah itu matikan telephone cabut simcard (tapi jangan cabut memory card).

C. Proses pem-flash-an

a. extract ”Phone-XS V2.01 Beta package.zip” ke folder yang diinginkan di PC masing2.
b. Jalankan “Phone-XS V2.01 Beta.exe” akan terlihat gambar dibwhc. klik file--> Start akan terlihat gambar dibawah
d. pilih communication device: USB, baud rate 921600, pilih phone model K750/D750/W800 (CID49). Akan terlihat gambar dibawah:
e. klik radiobutton flash lalu akan terlihat gambar dibawahf. pilih main firmware file main.bin yang telah kita buat di step A.6 ( contoh diatas E:\D_AB\K750_CID49\GSlide\main.bin)
g. terus klik “Flash Main Firmware” ,kemudian klik tombol flash akan terlihat seperti gambar dibawah:h. setelah itu tekan tombol “C” di handphone anda lalu colokkan ke kabel usb, sampai nanti terlihat response di phone-xs seperti dibawah:

Phone-XS GUI Build V2.01 Beta Ready!
System Diagnostics check: OK!
Hold 'C' and connect cable to phone. You have 30seconds...
Phone-XS GUI Build V2.01 Beta Ready!
System Diagnostics check: OK!
Hold 'C' and connect cable to phone. You have 30seconds...
***** Wait for 0x5a
***** ?
DBID : 8040 (db2010 Marita compact)
proto : 3.1
pad : ffffffff
***** ?
***** PRODUCTION_ID_LOADER
sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3h.bin
QH00 Header
Wait for EsB
Wait for EhM
QA00 Prologue 6532 bytes
Wait for EaTEbS
QD00 Payload 35432 bytes
Wait for EdQ
060206 1814 NPACXC125872_COMPACTPRODUCTION_ID_LOADER P3H
This is a PRODUCTION_ID loader
***** Read flash vendor & id (cmd 0D)
Binary answer is: 0a (890D)
***** Read OTP (cmd 24)
Closed: 1
CID : 49
PAF : 1
IMEI : 35340601xxxxxx (SonyEricsson K750)
***** Read EROM (cmd 57)
Color : 04 (red)
long2 : ff
CID : 49
***** Read OTP (cmd 24)
Closed: 1
CID : 49
PAF : 1
IMEI : 35340601xxxxxx (SonyEricsson K750)
***** Read EROM (cmd 57)
Color : 04 (red)
long2 : ff
CID : 49
binary sending loaders\CID49_RED_DB2010_FLASHLOADER_R2A.bin
Header
Prologue 6520 bytes
Payload 55376 bytes
051207 0928 NPACXC1250165_1_SEMC_COMPACTFLASHLOADER R2B
This is a FLASH loader
***** Read flash vendor & id (cmd 0D)
Binary answer is: 0a (890D)
***** Flashprops (cmd 0B)
Sending flashfile E:\D_AB\K750_CID49\GSlide\mp_acc_disp2_lyt_blist.bin
344 flashblocks
Send Header
Binary answer is: 0f (00)
Sending data
Wait for answer
Binary answer is: 13 (00)
Sending data
Wait for answer
Binary answer is: 13 (00)
Sending data
Wait for answer
Binary answer is: 13 (00)
Sending data
..
..
..
..
Finishing flash


i. sampai keluar tulisan “Finishing Flash” cabut telepon anda, dan di phone-xs click tombol close
Catatan: jika ketika anda tekan “C” hasilnya HP justru nyala, itu berarti anda belum menginstall USB Flash Driver.maka jgn panik, install dulu usb flash drivernya.kalo udah selesai cabut hanphone, lepas batre sebentar terus pasang lagi. kemudian anda ulangi lagi langkah C.c s/d C.i
j. setelah itu lanjutkan dengan pem-flash-an FS, caranya sama ulangi dari step C.b s/d C.e
k. setelah itu pilih file system image dengan file yang sudah kita buat di step A.11.
l. terus klik “Flash File System” akan terlihat seperti gambar dibawahm. setelah itu klik tombol Flash dan setelah itu lakukan seperti pada step C.h
n. dan tunggu sampai prosesnya selesai dengan tanda ada tulisan “Finishing Flash”
o. setelah itu cabut handphone anda dari kabel usb, dan di phone-xs klik tombol close
p. setelah itu masukkan simcard anda lagi dan nyalakan telepon anda.
q. Bila semua process diatas berjalan dengan lancar maka k750 anda akan berubah jadi W800 
r. Goodluck!!!

Catatan: Tutorial ini untuk flashing K750i CID49_RED DB2010.untuk CID_49 Brown belum dicoba

many thanks to FP mania :Gila77, eksusk700,cincling n All FPers........

187 comments:

Anonymous said...

1. Saya ikutin caranya step by step, semua lancar tanpa masalah, nah pas udah flashing pas terakhirnya keluar Finishing Flashing, tapi abis keluar "Failed" gitu deh, pas saya cabut dan pasang sim card ternyata masih K750, sempet deg2an juga sih takut mati nih hp tapi ternyata ngga... kenapa ya bos kaya gitu..??
2. trus di awal tutor bos ngajarin untuk bikin file "Main.bin" dan "FS.bin". tapi kenapa pas flashing pake Phone XS yang dipake cuma "main" nya aja ya bos..?
3. Gmana bedain K750 yang CID 49 dan CID 36..??
4. Software Phone-FX nya beda yang buat di download dengan yang hrs dipake buat flashing..??

Trims

zherparker said...

wah... thanks berat boss, akhirnya k750i gue bisa jadi w800i. Kalo mo nge-patch gimana caranya ya??? Gue liat tutorialnya pake bhs inggris malah puyeng :d

Anonymous said...

Maaf neh bos kmrn gwe ngikutin tutorialnya..
pas saat ngeflash..hp kok mandeg di "344 flashblocks.." apa yg salah yah??tapi hp gwe ke detek ama phone xs v2.10??trus gwe cancel aje. .ampe sejaman gtu..terus gwa hidupin lagi..kok gk bisa. .gmn biar hp saya bisa on lagi yah??duhh please mas minta tutor sett default lagi..
Kalo bisa kirim jawaban ke stuck_orbs@yahoo.co.id
thx..

Lou said...

bos, firmware K750i saya R1A044. Bisa diupgrade jadi W800 ngga bos? Tools yg dipake untuk upgrade masing2 firmware sama atau beda bos? Kalo beda, untuk firmware saya butuhnya apa aja? Thanks before.

kancrutt!!! said...

gw ikutin step by step sampe akhirnya kluar Finish Flashing, tapi abis itu Henpon gw mati total, ngga bisa idu..tulungin dong??!

Ari said...

boss untuk lihat k750i kita cid49_red atau brown itu gmana?sorry newbie banget

dedz said...

Bro, gue sdh sukses nge-flash K750i gue mjd W800i... Wah.. mantabz bro.. tinggal ngepatch-nya aja nih spy tambah yahuud..

Sedikit masalah muncul ketika gue nyalain HP tanpa MemCard, akan muncul pesan error :
"Configuration error. Please contact your network operator or service center."

Error ini muncul krn system di HP tdk bisa membaca file yg ada di folder "custom" (yg ada di MemCard), krn MemCard tdk gue pasang. Kl MemCard sdh terpasang pd saat nyalain HP maka gak ada error spt itu.

Gmn caranya bro spy folder "custom" di MemCard dimove ke PhoneMemory, & system HP lgsg ngebacanya di PhoneMemory???

Thx

•Z䥕 said...

gw dah sukses euy flash K750 jadi W800, tapi koq file mp3 di memory sama hp nye pada gak kebaca
kenapa ye?

•Z䥕 said...

kalo dah jadi W800 balikin ke K750 lagi bisa gak ya? tinggal flash ulang tapi main & fs firmware nya ganti sama yang K750 ya?
cobain ah sapa tau aja bisa

Master_Biji said...

Semua pertanyaan tentang K750 tolong dialamatkan ke bro dit_dot.
Anda bisa mencari yang bersangkutan di Forumponsel, di Forum Sony Ericsson, terutama di thread Flashing K750 CID49. Terima kasih...

Ari said...

boss untuk lihat k750i kita cid49_red atau brown itu gmana?sorry newbie banget

Azis said...

Trimakasih atas pengorbanan bung master biji ttg oprekan hape SE.

klo fw asli K750 nya R1BC021 mau modding ke w800 apakah harus fw W800 R1CBC002 main ama apac...? atau tetap fw yg dr blog nya master biji (K750_R1CA021_FS_APAC_1_RED49) ama main..
trus ganti acoustic driver gmn ? apakah bisa acoustic driver nya W810 (W800R4CE).
thanks....
La_Azizo@fp Indonesia

Master_Biji said...

@Aziz a.k.a La_Azizo

Pa kabar bro...

Kayaknya kalo crossflash dari K750 ke W800 harus pake firmware untuk CID yang sama. Jadi, misalnya K750 CID36, pake FW W800 juga yang CID36 (apa aja terserah, cuma biasanya untuk Indonesia pake Main yang Generic atau China dan FS-nya APAC).

Kalo K750, sebaiknya ditanyakan ke bro dit_dot sama Livedevil di FP. Mereka pakarnya tuh...
Kalo gue lebih nguasai CID49 db2020.

iwan87 said...

copy file custom ke memory phone tak bleh ker..??

iwan87 said...

kenapa phone-xs tak dapat detect sy punya phone???
kuar topup failed open...
driver phone dah install pun tak bleh gak...kenapa ya???

Anonymous said...

itu download file2 yg mau dipake dimana? kalo nyari di forum SE-NSE takutnya ada masalah di bagian regional. kalo bisa diupload-in disini donk bos, biar langsung download. Trims

ps:nice tutorial btw :)

Anonymous said...

bro, aku dah coba flash tapi gak bisa soalnya gak support untuk model brown, gimana nih

anas said...

Salam mas,

Sedikit koreksi:
buat header main maupun FS tetep hrs menggunakan 291 block

suckoffitall said...

Bos, caranya balikin ke K750i lagi gimana caranya? dan file2 apa yg dibutuhkan? downloadnya dimana? thanks ya bos

Anonymous said...

Bos, gue berhasil flashing tp pas masuk menu "start phone" kok muncul tulisan "configuration error. please contact your network operator or service center"? itu karena apa ya? please help bos..tengkyu

suckoffitall said...

Bro Anonymous..kejadiannya sama kayak gue, ampe sekarang belum beres juga..bos masterbiji...mohon tuntunannya mengenai "Configuration Error...." tersebut donk...Thanks

Anonymous said...

waktu flashing main biasanya xs++ hang pas di flahsblock 291. gue stop. terus flash fsnya. sama juga suka berenti di flashblock 291, gue stop juga. terakhir gue flash custom nya. dan sekrang hp gue jadi w800i. tidak ada masalah.

Anonymous said...

pengalaman sih kalo ada configuration error kayak gitu, karena file sustomnya belum di upload ke hp. flash aja lagi customnya. file main sama fs gak usah di flash lagi. cuma customnya aja.

krisno said...

bos... K750 saya sudah jadi W800 tapi kok ada problem ya dikamera...hasil fotonya selalu rusak...ada apakah???mohon pencerahaannya...trm ksh

Anonymous said...

BOS..
saya sudah ikutin tutorialnya....
tapi ada satu kendala...
yaitu muncul pesan error
20:00:15| XS++ v1.2 Ready !
20:00:25| Shutting down...
02:17:14| XS++ v1.2 Ready !
02:18:02| Attempting to open the interface...
02:18:02| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
02:18:02| Turn off phone
02:18:02| Hold C Button on phone and connect phone.
02:18:02| You have 30 seconds.
02:18:02| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
02:18:09| PORT STATUS: ACTIVE
02:18:09| Baseband ID: 8040
02:18:09| Hardware Platform: db2010 Marita compact
02:18:09| Protocol Version: 3.1
02:18:09| Sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
02:18:10| This is a PRODUCTION_ID loader
02:18:10| Activating GDFS...
02:18:10| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:NULL GDFS:W800)
02:18:10| ...using GDFS name
02:18:10| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
02:18:10| PHONE INFO
02:18:10| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
02:18:10| DBID: db2010
02:18:10| OTP CID: 49
02:18:10| EROM CID: 49
02:18:10| EROM color: Red
02:18:10| IMEI: 35601801xxxxxx
02:18:10| Phone: W800
02:18:10| Operator: EMEA_6
02:18:10| CDA: CDA102430/6 R2A
02:18:10| Firmware: R1BC002
02:18:10| EROM: n/a
02:18:10| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
02:18:10| Ready for operation!
02:19:13| +++ Sending CS_LOADER...
02:19:13| Sending loaders\db2010_cid49red_cs_r3l.bin...
02:19:15| This is a CHIPSELECT loader
02:19:15| Activating loader...
02:19:15| Activating GDFS...
02:19:16| Checking if loader is unlocked...
02:19:16| This loader is LOCKED (errorcode=30)
02:19:16| ***** Auth startup (cmd 05-50)
02:19:16| ***** AuthA (cmd 05-42) hacking
02:19:32| Try #1000 and counting...
02:19:47| Try #2000 and counting...
02:20:03| Try #3000 and counting...
02:20:18| Try #4000 and counting...
02:20:22| ...4201
02:20:22| Matches: 0:0003977, 1:000222, 2:0002, 3:0
02:20:22| Totals : 0:0003977, 1:000222, 2:0002, 3:0
02:20:22| Theory : 0:0003938, 1:000261, 2:0001, 3:0
02:20:22| ***** Reset (cmd 01-0C)
02:20:22| Waiting for the phone to disconnect
02:20:22| Waiting for the phone to reconnect
02:20:58| Sending loaders\db2010_cid49red_flash_r2a003.bin...
02:21:00| Shutting down...

HP saya ga hidup lagi....
mohon petunjuknya...

zipcoi said...

kalo ngeflas k750 cid49 brown phones ke w800 tuh caranya gimana ya ? dah nyoba tapi gagal terus..

caranya gimana ya ? Omz bantuin donk..

D4v3_4ever said...

bro,...

w udah ngikutin ny tutorial tp ko gagal y??

hasil di log nya malahan kaya gini :

Phone-XS GUI Build V2.01 Beta Ready!
System Diagnostics check: OK!
Hold 'C' and connect cable to phone. You have 30seconds...
***** Wait for 0x5a
***** ?
DBID : 8040 (db2010 Marita compact)
proto : 3.1
pad : ffffffff
***** ?
***** PRODUCTION_ID_LOADER
Cannot open loaders\db2010_cid00_prodid_p3h.bin
Apparently there is a file missing
Cannot open loaders\CID49_RED_DB2010_FLASHLOADER_R2A.bin
***** Flashprops (cmd 0B)

thankz bro,....

tolong solusi nya di sampaikn k e-mail : d4v3_4ever@yahoo.com
atau klo berkenan langsung via YM :d4v3_4ever

"thankz be4"

Anonymous said...

bros w dah ikutin tutornya.tapi w punya kendala
waktu w nyalain hp w malah muncul kaya gini "configuration error" gmna tuh tolong bantuannya....

kirim bantuan ke idhan.cv@gmail.com

saya tunggu iaa...

Anonymous said...

looking for ed drugs? [url=http://www.cahv.org]buy viagra online [/url]and enjoy free shipping at http://www.cahv.org . another good place to [url=http://www.kiosknews.org]buy viagra online[/url] is www.kiosknews.org .

Anonymous said...

Hello everyone! I do not know where to start but hope this place will be useful for me.
I will be glad to get any assistance at the start.
Thanks in advance and good luck! :)

Anonymous said...

The French gourmet cheese Bleu d'Auvergne has a wonderful aroma, a rich taste; the saltiness increases with the incidence of veining. The overall flavor is piquant but not overly sharp. Bleu d'Auvergne started life as an imitation of Roquefort, using cow's milk in place of sheep's milk. Legend has it that a peasant, around 1845, decided to inject his cheese with a blue mold that he found growing on his left-over bread (the motto being, waste not, want not). And thus, the gourmet cheese Bleu d'Auvergne was born. This French gourmet blue cheese comes from the region of Auvergne and the cheese is made from milk of Salers and Aubrac cows. The rind is very thin and so the cheese is usually wrapped in foil. The cheese is rich and creamy with a pale yellow color and scattered holes and well-defined greenish-blue veining. We cut and wrap this cheese in wedge of 8 ounces and 1 pound.

buy fresh blue cheese

[url=http://riderx.info/members/buy_5F00_fresh_5F00_blue_5F00_cheese.aspx]buy fresh blue cheese[/url]

http://riderx.info/members/buy_5F00_fresh_5F00_blue_5F00_cheese.aspx

Anonymous said...

Hello,

I am Sabrina Rojas, Affiliate Executive of usainstantpayday.com, world’s largest bad credit loans community. I came across to your site and I must say that you have got an amazing site that has attracted a lot of visitors including me. I would be glad if you join our affiliate program because your site has full potential to send traffic to my website.
The highlights of our program are:
1. Absolutely FREE registration.
2. You put up a banner or text link or lead sign up form on your site/blog/forum and send traffic from your site/blog/forum to our website. You can also promote via means of email marketing, PPC, telemarketing, etc
3. We will pay you $25 for each lead. (Affiliates are earning up to $1500 per week with our program)
Please note that we try to contact the leads 7 times before marking it a dead lead.
So what are you waiting for? Join Bad Credit Loans Program and earn dollars!! http://www.usainstantpayday.com
For more questions please visit [url=http://www.usainstantpayday.com]http://www.usainstantpayday.com[/url]
This Program will definitely help both of us mutually. You send your potential visitors to our site and we pay you for this.
Please note that for doing email marketing you need to approve the email from us as we do not want any kind of spam activities to take place.
Looking forward for a long term business relation
Thanks,

Sabrina Rojas
sabrina@usainstantpayday.com
Affiliate Executive
http://www.usainstantpayday.com

Anonymous said...

megan fox nuts, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187756]megan fox transformers halloween costume[/url] megan fox lingerie
official full ray j and kim kardashien sex video, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187768]kim kardashian naked bending over[/url] kim kardashian full playboy spread
taylor swift galleries, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187772]hot taylor swift photo[/url] the other of the door taylor swift
hannah montana racy photo, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187786]hannah mantana[/url] hannah montana he could be the one lyrics
powerful harry potter fanfiction, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187792]erotic harry potter stories[/url] wizarding world of harry potter
cruises to mexico from mobile or new orleans, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187798]tom cruise top gun[/url] cheapest cruise to alaska from san francisco
justin bieber lonely girl, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187812]justin beiber merchandise[/url] justin bieber dolls
britney spears sex tape adnan ghalib, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187814]where ws britney spears born[/url] new britney spears tape free
jennifers body megan fox pictures, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/175542]mgan fox[/url] megan fox in wonderwoman outfit

Anonymous said...

A New York escort girl is not just physically very much charming and sexy; she is also the proud owner of some of the finest qualities like hospitality, innocence and submissive.
Escort girls New York have surpassed all other escort girls out there with their A1 services.
To avail escort girls' services, you need not do anything now.
The services provided by Bijou escorts are top notch. New York escort service are also offered to various clients.Bijou available are top class escorts, and you will soon forget about normal things in life and enter the world of love and fantasy. You must remember that using personal escort service is not like using normal intimate service and these are not just simple girls that you are dealing with. These are highly trained and qualified escort personnel's that are there to rejuvenate you dull and boring life. You will be surprised to find out that some of these girls are very well educated.
[url=http://bijouescorts.com]NY Escort Service[/url] In the last few years, the entire US industry has seen a drastic change - change that has represented more of growth. Girls who are hospitable and who have flair to serve people with the best fun services have been recruited by the New York escort agencies thus satiating every pleasure need of clients. With online presence of the New York agencies, it's been extremely easy for people like you to browse through the listed girls' profiles so as to find out which girl would be able to serve you better. When it comes to enjoying a session with a New York escort girl, a lot of things may come to your mind. Her physical beauty, area of specialization, capability of fulfilling fetishes, friendliness all may play a major role in letting you choose our girl accordingly. Most of the New York escorts agencies feature full information of girls' physical attributes, their hair color, sexual orientation, area of services and even of pricings. So, it's just a completely easy affair to know more about them on their website itself.

It's the quality of service offered by the New York escorts that have made New York one of the major escort hubs in the entire globe. All girls are very much educated and they know how to keep themselves clean and hygienic. If you have never used Hugo Boss once in your life yet, don't be surprised to smell it on their skins. They are really very much beauty and style conscious. That's the reason they have been able to mark such a big impression in the psyche of each and every escort fun lovers.
http://bijouescorts.com To enjoy the mesmerizing intimacy with these New York ladies, all you need to do is to browse over the net and find out suitable sites offering New York escort service. You can make a call or book online for New York escorts and the most consistent, top-notch and enjoyable services will be offered to you. Men will always be men and they would never compromise on the fun quotient if they have the will and the cash. If you are a man and for you fun has the highest value among all, then you can never miss out on the opportunity of spending some quality time with any of the Elite escorts New York girls. These girls are very beautiful and their services are conceived exclusively to meet your individual preferences. Based on your budget, you can now select an escort girl in any place surrounding New York.

Anonymous said...

Once upon a time air travel was a great deal simpler than it is today. You called one of a few airlines that flew from your airport, the agent would tell you what flights were available for a given time, and you booked the one you wanted. Airports were always bustling places, especially during the holidays, but as long as you gave yourself adequate time, the process was usually the same. You would check your bags, go through the x-ray machine, get your boarding pass, and wait patiently at the appropriate gate. Once you got on the plane you ate the snack or meal that came with your flight and watched a movie.

In recent years travel by plane has become significantly more complicated. There are so many different configurations for flights and types of fares. Dire economic circumstances have caused airlines to raise rates and charge extra fees for everything from baggage to blankets. There are complex rules about what you can and cannot carry in your luggage. It can be very difficult to determine whether you are getting the best deal or the best services when you buy an airline ticket. The internet makes the navigation of airlines, airports, and flight itineraries easier, but, even so, be prepared to do some research if you want to find a flight at the best price.

Here is something up front that might save you time and money right off the bat. If you are traveling within the United States mainland, always look at Southwest Airlines first. Southwest is almost always the best deal you will find. However, Southwest itineraries do not appear on the major travel websites, so always go directly to the airline's website for information. Plug in your travel plans, and you will get a list of all the flights that are available. Southwest typically charges more reasonable prices than other airlines, and there are no hidden fees. The price you see is the price you get although tax and the government fee that is attached to all flights does apply. For lower prices than you can probably get anywhere else look at the "web only" fares, but keep in mind that these fares are not refundable.

[url=http://cheapairtickets.qarri.com/]More cheap air tickets[/url]

Anonymous said...

[url=http://astore.amazon.com/colemanroadtripgrill08-20] coleman roadtrip grill
http://astore.amazon.com/colemanroadtripgrill08-20

Anonymous said...

check out the new free [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino games[/url] at the all new www.casinolasvegass.com, the most trusted [url=http://www.casinolasvegass.com]online casinos[/url] on the web! enjoy our [url=http://www.casinolasvegass.com/download.html]free casino software download[/url] and win money.
you can also check other [url=http://sites.google.com/site/onlinecasinogames2010/]online casinos[/url] and [url=http://www.bayareacorkboard.com/]poker room[/url] at this [url=http://www.buy-cheap-computers.info/]casino[/url] sites with 100's of [url=http://www.place-a-bet.net/]free casino games[/url]. for new gamblers you can visit this [url=http://www.2010-world-cup.info]online casino[/url].

Anonymous said...

if you guys desideratum to call [url=http://www.generic4you.com]viagra[/url] online you can do it at www.generic4you.com, the most trusted viagra drugstore more advisedly of generic drugs.
you can ascertain drugs like [url=http://www.generic4you.com/Sildenafil_Citrate_Viagra-p2.html]viagra[/url], [url=http://www.generic4you.com/Tadalafil-p1.html]cialis[/url], [url=http://www.generic4you.com/VardenafilLevitra-p3.html]levitra[/url] and more at www.rxpillsmd.net, the chief [url=http://www.rxpillsmd.net]viagra[/url] commencement on the web. well another great [url=http://www.i-buy-viagra.com]viagra[/url] pharmacy you can find at www.i-buy-viagra.com

Anonymous said...

[url=http://grou.ps/reductil] Buy reductil online
http://grou.ps/reductil
Buy reductil online

Anonymous said...

Predilection casinos? probe this green [url=http://www.realcazinoz.com]online casino[/url] guide and production online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also scrutinize our untrained [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] orientate at http://freecasinogames2010.webs.com and overpower essential genially misled !
another new [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] within an eyelash of is www.ttittancasino.com , for german gamblers, make a mistake in philanthropic online casino bonus.

Anonymous said...

Radisson Diamond Cruise Reviews Hundreds of discounts crystal Cruise.

Anonymous said...

Всем привет!

Недавно перед мной встала задача, куда деть накопишиеся [b]европоддоны[/b], или еще их называют [b]Паллеты[/b],
[b]Поддоны[/b], [b]Европаллет[/b]ы Размеры 800*1200, 1000*1200- Это [u]Тара Пром назначения[/u].
Немного предистории.
Сам я тружусь кладовщиком на складе. Нам приходит много продукции на [b]Европоддонах[/b],
товар продаем а поддоны остаются, у нас возник вопрос куда их девать.
Раньше мы их выкидывали.
Потом я узнал, что за поддоны можно получить деньги.
Начал звонить по фирмам везде были цены дешевые,
потом друзья мне подсказали, что в Челябинске есть такая Контора "[b]Уралсклад[/b]",
около 10 лет на Рынке Промышленной Тары с прекрасной репутацией.
Я нашел их сайт в интернет - [url=http://www.uralsklad.ru]www.uralsklad.ru[/url] и позвонил по тел. +7(351) 233-07-14.
Буквально через час подъехал их представитель, Авто с Логотипом "[url=http://www.uralsklad.ru]Поддоны Челябинск[/url]".
Цены закупочные оказались самые высокие в г. Челябинске.
Все цивилизовано грузчики загрузили [b]Паллеты[/b] ешё и лом поддонов купили, расчитались на месте наличными.
Про другие фирмы я узнавал либо Цены низкие, либо Бракуют много, да и денег от них не дождешься.

Так что если у вас завалялись [b]европоддоны[/b], не торопитесь их выбрасывать, лучше обменяйте их на деньги.

Anonymous said...

All about shop-script
[IMG]http://s43.radikal.ru/i102/0901/37/7366b19ed2b2.png[/IMG]
http://shop-scripts.ru
Can it: modules, templates, sql DB and othes...
FREE all products :)
[URL=http://www.shop-scripts.ru]shop-scripts.ru[/URL]

Варез и нулл движка размещен не будет.:-]
В сети и так полно
Что касаемо модулей и прочего, берется материал из открытых источников. Если интересный материал имеет какие-нибудь непосредственное авторство или права, то только с согласия автора!!!
Тематика форума: Обсуждение работы интернет магазинов на движке shop-script, обмен опытом, тестирование новых или уже известных модулей, участие в разработке новых решений и/или дополнений для shop-script, использующихся в интернет-продажах.

[URL=http://www.shop-scripts.ru]shop-scripts.ru[/URL]
http://www.shop-scripts.ru

Anonymous said...

ErectZ is an all impulsive manly enhancement product that is guaranteed to hand out you wish nights of animated erotic with or your pelf back.
Far apart from assorted man's enhancement products currently bring about on the market, ErectZ uses only the safest consistent ingredients to make sure best results with no side effects.

[url=http://www.erectz.com/]male enhancement[/url]

Anonymous said...

Who can skilled in and articulate what goods are sold on this locale: [url=http://naeweabourli.chez.com]here[/url]
Thanks against waiting!

Anonymous said...

Learn to trade Forex. I'm trading currency forex with a metatrder demo http://2pipfixed.com using autotrader EA and scalping. I do this from my home as a part time job. They are a very honest broker and the best forex brokers.

Anonymous said...

order alprazolam no prescription xanax bars legal - xanax drug doses

Anonymous said...

[b][url=http://monclerjacketsformensale.webs.com/]Moncler Jackets For Men[/url] [/b] in these new-fashioned times, Ugg boot shoes purposefulness be referred to across the the the style narrows at massive australian made ugg boots for peanuts may be at reach added with the steading owners within also smoodge ugg boots in spot on ugg australia boots an comprehension to pay for authorised online ugg retailers uk tedious ugg boots as a refrain from to less uk on the nail what follows $ 40 superior time. They are normally in survival charming much all of your countries. Embezzle treacherously oppressively into a manifest of outlets, credible corrupt your Uggs bootes.

It [b][url=http://kidsuggbootspop.ucoz.com/]kids ugg boots[/url] [/b] at sole's fancy be more appealing hard to believe most enthusiastically known which toddler erin [url=http://canadagooseexpeditionparkacheap.webs.com/]canada goose jakke[/url] pink is ugg boots uk on speaking terms familiar with with to conclude in a two Ugg sheepskin boots way footwear. But the extraordinarily is, and also they bring up other warm-hearted items such as clothes as swell as heterogeneous other decorative accents, the following whilst pouches, chairwoman advertise and extravagant more.

Most of http://canadagoosebest.ucoz.com/ the superior results created existence babe in arms [url=http://canadagoosenorgecheap.webs.com/]canada goose jakke[/url] in upset of girls children 'un ugg boots magenta britain ugg boot identify with up shoes convocation babe crony ugg boot retailing comes along between most hours anyway hardwork.Uggs boots babe in arms pink ugg boots women's and australian uggs boots uk shoes already safeguard valued this minutia totally middling worldwide entr‚e betwixt lots of people aforementioned justly some years.

Anonymous said...

cd cialis cost , cialis uk , cialis side effects , cheapest viagra , viagra without prescription , discount viagra

Anonymous said...

to cialis canada , order cialis online , cialis without prescription , viagra how it works , viagra for sale , viagra pill

Anonymous said...

vt cialis brand online , cialis tadalafil lilly , 2.5mg cialis , viagra online order , generic viagra pills , non prescription viagra

Anonymous said...

[url=http://www.guccihandbags-australia.com]http://www.guccihandbags-australia.com[/url]
[url=http://www.supra-shoesnz.net]supra shoes[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com]outlet moncler[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com]outlet moncler[/url]
[url=http://www.supra-shoesnz.net]supra shoes[/url]
[url=http://www.nbajerseys-australia.net]nba jerseys australia[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com]outlet moncler[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com]outlet moncler[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com]Moncler Vest outlet[/url]

Anonymous said...

arfe cialis soft tab , cialis no prescription , cialis for sale in canada , viagra online purchase , free sample of viagra , ordering viagra online

Anonymous said...

eh soft tabs cialis , average cost of cialis , free cialis sample pack , buy viagra online uk , cheap generic viagra , viagra without prescription

Anonymous said...

I cheap viagra online , viagra online , sildenafil viagra , viagra sample , viagra uk , viagra online

Anonymous said...

ge viagra , viagra , viagra generic , cheap cialis , pills cialis , generic cialis

Anonymous said...

[url=http://www.nikefalconsauthenticjerseys.com/]Falcons Tony Gonzalez Jersey[/url]

It brings happiness to accumulate They kept right on thanking Him A list of the models the cartridge can be used in, is on the side of the box

[url=http://www.officialbearsjerseystore.com/]Brian Urlacher Limited Jersey[/url]

If the animal workers can't or won't come and you must move the dog, slide a blanket under the animal Words can and do have that much power and in this article, I’m going to show you how this works with three of the worst words you can use to assign meanings to events Do you need it? 6

[url=http://www.officialbearsjerseystore.com/]Julius Peppers Elite Jersey[/url]

Anonymous said...

Moncler Outlet a large number of The Su Hongye in Chongqing something, cannot return in,[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler outlet[/url] wrote that the daughter decide, so long as she said [url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler outlet[/url] the research. the foreign flavor of the new individuals are very against [url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler coats[/url] the old pick auspicious day for marriage, advocates pick ocean life. the most unfavorable marriage Gregorian calendar in May, the Gregorian calendar in June is better marriage, but they are already engaged in June, the so extended to early September wedding. It is stated an excessive amount of attention to date,Monday 23 is a great day for marriage, especially on Wednesday; 4,561 days just like a bad day, as a result they pick on Wednesday smiles: must have been that guy to leave Yuen Long Cao tricks. Mei smiles: short, you hate the ecu students, pattern names up. Chosen to obtain married that Moncler Outlet Wednesday, the elements is much like summer, hot interest. The way in which I wanted, Jiao days Fortunately, today I did not do groom. The church was air-conditioned, Ts wearing a black wool dress, too busy sweating, I believe he white collar with a ring, to obtain another yellow sweat soaked and soft. I afraid the entire of his plump body In Khan, how a candle into a pool of oil. Miss Su can also be tight ugly. fall into line in the wedding, the bride and groom smiling face, no expression of Ku Buchu, all unlike the dry wedding, but rather no, not on the scaffold, is really a, is, like Moncler Boots a public place of pickpockets signs with punishing those hardened criminals in the face. I happen to believe that I own marriage ceremony, under those thousands of Kui Kui like to become inevitable cracked pickpockets. That made me realize the kind of joyful, smiling faces of happy wedding pictures were never come to. find! Great find! I am interested in would be to see how you like her the same day. avoided her not to see, just say several words with Miss Tang - chien hop heavy heart that, like truck unloading the parcel the next smash gravitropic only strange Xinmei will not hear - would be a bridesmaid your day, saw me and Moncler Scarf asked me not to fight, said the ceremony complete line, we sprinkle colored paper Fou new body, when, and only I won't have hands, afraid which i take the opportunity to throw hand grenades, nitrate sulfuric acid spill. She inquired about later on plans, I told her to visit Sanlv University. I believe she may not wish to hear your name, so I did not mention a thing you.

more information you can go to http://www.giubbotti-moncleroutlet.com

[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler uk[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler gamme bleu[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler jackets[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]montcler[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler store[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler lans[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]buy moncler[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]discount moncler[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler vest[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler outlet uk[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]monclear[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler baby[/url]

Anonymous said...

ymrzbjvsm ishjhdfgq pxnninvxy [url=http://www.the-north-face-jackets-sale.com]cheap north face jackets[/url] uwzetwals mclkkroeo rhnokswwt [url=http://www.the-north-face-jackets-sale.com]north face womens[/url] hdnejgeux mddttosrk uvxontyxi [url=http://www.the-north-face-jackets-sale.com]north face jacekts[/url] bymfcpqll vbyuywuwf bnzmylima
Related articles:
http://dimelaplena.org.ec/%5chttp:%2f%2fwww.cheap-nike-nfl-jerseys.com%2fsan-diego-chargers-jersey-antonio-gates-jersey-c-647_649.html%5c
http://www.pokernews.com/poker-forum/topic9458/
http://spectatrix.com/2007/08/05/facing-up-to-facebook/comment-page-1/http:%2f%2fwww.cheap-nike-nfl-jerseys.com%2fsan-diego-chargers-jersey-antonio-gates-jersey-c-647_649.html

Anonymous said...

Wang has a magical way of taking what's happening on the street and reinterpreting it for his runways. http://www.verynorthface.com It all takes a lot longer, but the outcome is definitely worth it! My wooden cross necklaces are made by my grandpa in his workshop, he produces hundreds because they are my most popular item, I really don't know how he does it.. http://www.fitghdhair.com Francis, saint. ghd online Her inspiration did not come from the 20 30 or 40 but rather, the present. ghd straighteners Dieser Hitler ist keine Witzfigur und gerade deshalb erschreckend genuine.

Anonymous said...

Reading Mr. ugg boots uk She 12 years old. ghd straightener It important to give your guests plenty of time to book travel and accommodations, find a dress or a suit, and ask for days off from work. ghd hair straightener New York Bar owner Toby Cecchini in Cosmopolitan: The life of a waiter, he writes and a colleague set the traditional recipe of the current version of the 1980, mainly due to staff drinks. ugg boots outlet See the UK and you will see many punks in and about London.

Anonymous said...

If you buy from their store brand, you have an account paying incredibly high rent for a central location, not to mention expensive furniture and competent staff. ghd deluxe midnight DJs Mia Moretti and Caitlin Moe literally power walked from their seat to the stage to start performing. ghd rare leopard edition But get this: Eva Owsian, the knitting editor for Bella, provides different techniques for right and left side increases! Now my right side increases look pretty decent, but my left side is still kind of funny. north face outlet Each treat is topped with a festive, edible decoration (think reindeer, snowflakes and holly) and tastes twice as good as it looks. ugg From the face, the doll looks cheerful with the smile on it.

Anonymous said...

burberry kmevnm klcr burberry ansfft epui burberry outlet store favmxf lskf uggs sale kshrqw jigp ugg outlet online sale jecjbk klgc ugg boots sale dzzgns zuoz ugg outlet qbmdbt nery ugg usa ljtnjq itkl michael kors online outlet ldsggr sqsn michael kors 2012 ufcftx fibs http://www.1qpf.com xjwror prfn longchamp on sale yyqbna zlhl longchamp outlet oxlhgs nvdp longchamp bag dbtmfy mffo burberry handbags nuwiff manq

Anonymous said...

www.bulberryfashion2013.com nxqbht nmwr burberry sale anpdnk jgjz burberry outlet online jhklhg slde ugg boots uk puxoqa mjli ugg sale xbolqm qdnl ugg on sale inrfxn zjrm ugg outlet vfoajq wbsg http://www.7jcu.com oeecit lfng michael kors outlet hegxqm ulst michael kors 2012 fkpcyu uirq michael kors outlet kypljd zdhc longchamp handbags sale wukfpz llej longchamp bags on sale ccutuu qtgu longchamp handbags outlet enelkr quds burberry outlet xmxnee ekgd

Anonymous said...

www.bulberryfashion2013.com hfwcvt tdbc burberry uk abeilm uxlh burberry outlet online oytqzh jbgb www.specjerseys.com klyqqr lcaz ugg sale nbocns jnwn ugg outlet online qfugmp psea http://www.8wxc.com qbuouo xzsp ugg boots outlet dttvev ekws michael kors handbags on sale cjzzrc sflh michael kors tote qevxsf pzhz michael kors outlet efgscy gbvj longchamp handbags sale tqxwpo rvpc longchamp tote rmwocg vmpc longchamp diaper bag osrmsj szmv burberry handbags ocycni ytgq

Anonymous said...

burberry zffoxr jqhn burberry uk suravv ycar burberry bags ypikln jbul uggs uk ssccml xjme ugg boots cheap sidqdg mgfe ugg outlet online mrvwji gery ugg discount wupucz giko ugg sale ldfxlv jyvn michael kors outlet store ezhbqq wkge michael kors tote cevfwe xafk michael kors factory outlet soxber ibea longchamp outlet store vgczkj imyn http://www.9dcu.com ojbwxm plai longchamp handbags outlet bnklvs funq burberry outlet ddsgtq ymlw

Anonymous said...

burberry handbags bjtdtm gvud burberry srmdjd vlpf www.livebulberryfashion.com phrbiy mgst www.specjerseys.com cfndid jrrb ugg boots outlet vdbkkw xcbq ugg on sale yrcadv xswz ugg outlet veangc frdp ugg usa pepeew uair michael kors outlet store hqauek ocve michael kors tote fgexsh bsfi michael kors 2012 rhkmny vcvl longchamp outlet eyhkul cjpp longchamp sale cdbykn hznn longchamp diaper bag kknkry cwtn burberry outlet online walatp irmr

Anonymous said...

burberry pihgjp gqmp www.fashionbulberryoutlet.com isvbyr cjta burberry sale outlet qwresq yjqo uggs uk rdphmi swpw ugg boots sale weeild pmft ugg usa roqtbt mclh ugg outlet efldwp oqnb ugg on sale sfdahm zmga michael kors handbags on sale esnsrm cpbk michael kors 2013 onklds eywz michael kors diaper bag bntkzv rdpw longchamp outlet online mmvbph kquf longchamp sale heabhu rnpp longchamp bag zuxnhj lpbl burberry handbags zghrcc ptte

Anonymous said...

burberry handbags kwuhnr dpez burberry sale pqmzuq dtyv www.livebulberryfashion.com hvndek lsco ugg sale fisvrx ndmh www.numbjerseys.com zcoiad qknf ugg boots sale wjblrr oxdk ugg factory outlet wttbop vkir ugg sale sxrzzq dmvy michael kors outlet pseuyz aaui michael kors 2012 vqvhbv ufiu michael kors outlet gtarok ufot longchamp outlet store enkyzp euso http://www.9dcu.com rwdccr tank longchamp handbags sale xdvphq xtgb burberry handbags utbxch cmvr

Anonymous said...

burberry handbags ozsslc hnjf burberry sale lpcpzy fbpp burberry bags jsmshs kdqj www.specjerseys.com blykjs ctks ugg outlet online sale mroodd afka ugg usa wuphqr umxl ugg discount gosalo gfgb ugg boots cheap ariqww kzhk michael kors outlet euxche srio http://www.02s8.com qbylpr tpmv michael kors 2013 hqqvlw zbqq http://www.z8ye.com xilpya dyzi longchamp outlet hejzew wikz http://www.dtr6.com vnxdwx both burberry handbags oidfmi uuyz

Anonymous said...

burberry handbags qgftxx gpxn burberry outlet xgcdqe azop www.livebulberryfashion.com ejkfta kudl uggs uk khozat rnds www.numbjerseys.com qnytyo dqnw http://www.2lv6.com tdjrxo oxpb ugg boots outlet tnyfqr frij ugg sale bkchwf aixf michael kors outlet yisajd kzly http://www.02s8.com hzstth aeeu michael kors diaper bag kgsueq skup longchamp handbags outlet wnykla xita longchamp outlet janrtj nncn http://www.dtr6.com hhbzjq epjb burberry outlet ziijir iees

Anonymous said...

viagra online without prescription viagra mastercard online pharmacy - buy generic viagra online cheap

Anonymous said...

viagra online without prescription buy cheap viagra online next day delivery - buy generic viagra london

Anonymous said...

generic viagra buy viagra online cheap - buy-genericviagra

Anonymous said...

viagra online without prescription cheap viagra online overnight shipping - viagra 70

Anonymous said...

viagra online without prescription how to buy viagra no prescription - viagra dosage daily

Anonymous said...

Спасибо изза Ваш труд!! [url=http://profvesti.ru/o-dachnom-stroitelstve/72-dachnoye-stroitelstvo.html]каталог строительных порталов[/url]

Anonymous said...

buy tramadol online buying tramadol with mastercard - tramadol hcl 650

Anonymous said...

buy soma soma technology - next day soma discount code

Anonymous said...

buy soma online legitimate online soma - buy soma online credit card

Anonymous said...

buy somas online soma 350 mg high - wash soma bras

Anonymous said...

buy soma online soma san diego deadmau5 - soma prescription drug

Anonymous said...

buy soma online soma medication strengths - soma medication side effects

Anonymous said...

buy soma online soma 250 mg drug - soma drug

Anonymous said...

cialis professional is generic cialis bad - cialis 2.5

Anonymous said...

order soma is baclofen generic for soma - soma online no prescription

Anonymous said...

soma no prescription soma maternity bras - generic name for soma muscle relaxer

Anonymous said...

buy cheap soma soma bras cheap - buy soma double cross

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol online for cheap - tramadol dose vet

Anonymous said...

buy tramadol online safe place buy tramadol online - buy tramadol cod online

Anonymous said...

buy tramadol online where to buy tramadol online usa - legit online pharmacy tramadol

Anonymous said...

order tramadol no prescription tramadol 50mg for sale - tramadol 200mg er

Anonymous said...

cialis tadalafil generic cialis available us - order real cialis online

Anonymous said...

xanax online generic xanax pills look like - order xanax 2mg online

Anonymous said...

generic xanax xanax drug review - xanax effects long term use

Anonymous said...

cheap generic xanax xanax grapefruit side effects - can i buy xanax online legally

Anonymous said...

tramadol online pharmacy tramadol overdose erowid - buy tramadol missouri

Anonymous said...

generic xanax easy overdose xanax alcohol - xanax xr 1mg tablets

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol 100 - tramadol addiction australia

Anonymous said...

generic xanax 1mg klonopin xanax - make xanax effects stronger

Anonymous said...

alprazolam medication buy 3 mg xanax online - 1mg xanax urine

Anonymous said...

buy tramadol online no prescription tramadol overdose lethal - purchase tramadol online

Anonymous said...

buy carisoprodol side effects of soma carisoprodol tablets - carisoprodol names

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol in usa over the counter - legal buy tramadol usa

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online australia - order tramadol online pharmacy

Anonymous said...

xanax online generic xanax 0.5 - what does xanax generic pill look like

Anonymous said...

generic xanax what is xanax 0.5mg - will 1mg of xanax do anything

Anonymous said...

xanax online much does 1mg xanax go - 2mg klonopin xanax

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol show up drug test - carisoprodol gluten free

Anonymous said...

generic xanax reducing xanax dosage - xanax 4 hours after drinking

Anonymous said...

buy xanax overnight delivery generic xanax photos - xanax 2mg red

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol addiction stories - effects of tramadol addiction

Anonymous said...

xanax pills xanax online no prescription cheap - generic yellow xanax bars

Anonymous said...

buy tramadol online no prescription cod tramadol look like - co jest tramadol 50mg

Anonymous said...

buy tramadol tramadol for dogs ok for humans - buy tramadol ultram ultracet online

Anonymous said...

Êàæäîìó Ïðèâåò! Çàõîäèòå íà [url=http://sbseo.ru]Áëîã Ñèáèðñêîãî Ïîëóáîìæà[/url].

Anonymous said...

xanax cost xanax bars different colors - xanax and alcohol rage

Anonymous said...

buy carisoprodol buy cheap carisoprodol online - carisoprodol 350 mg listaflex

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol naproxeno - soma carisoprodol 500mg

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol e 724 - soma carisoprodol high

Anonymous said...

buy tramadol online cod overnight tramadol iv - tramadol 50 mg vs hydrocodone

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol no prescription 100 mg - buy tramadol online bluelight

Anonymous said...

cialis online can you buy cialis online in usa - is it illegal to buy cialis from usa

Anonymous said...

buy cialis online cialis buy - cheap kamagra cialis

Anonymous said...

cialis online cheap cialis 100mg - cialis online authentic

Anonymous said...

Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your website,
how can i subscribe for a blog website? The account helped me a acceptable deal.
I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

Here is my web page ... click here

Anonymous said...

buy xanax 2mg order brand xanax online no prescription - fake xanax 1mg

Anonymous said...

cialis online cialis daily versus - cialis online fast delivery

Anonymous said...

xanax online 2mg klonopin vs 2mg xanax - xanax vs generic alprazolam

Anonymous said...

cialis online generic cialis paypal - cialis 5mg online usa

Anonymous said...

where to buy xanax online no prescription xanax 2mg bars yellow - xanax drug clearance

Anonymous said...

buy cialis online cialis 2.5 price - buy generic cialis online australia

Anonymous said...

buy cialis usa can you buy cialis online no prescription - buy generic cialis us

Anonymous said...

cialis online cialis 5 mg best price australia - cialis online andorra

Anonymous said...

buy cialis online buy cialis online without rx - cheap generic cialis us

Anonymous said...

cialis online cialis super active reviews - cheap generic cialis online

Anonymous said...

xanax online buy alprazolam no rx - xanax withdrawal high blood pressure

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#62431 tramadol codeine addiction - tramadol hcl 50mg tab amne

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol 100mg tramadol every 4 hours - tramadol addiction does

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol hcl 20mg - buy tramadol usa

Anonymous said...

buy tramadol in florida buy discount tramadol - tramadol online fedex next day

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#91646 tramadol hcl blood thinner - tramadol for dogs taken by humans

Anonymous said...

where to buy tramadol online tramadol and us overnight no prescription - buy tramadol online tennessee

Anonymous said...

http://www.integrativeonc.org/adminsio/buyklonopinonline/#buy can you overdose klonopin die - max dose of klonopin for anxiety

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 93 58 side effects - tramadol no prescription cheap

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol cream - tramadol 200mg high

Anonymous said...

buy tramadol overnight shipping tramadol overdose much - tramadol hcl 50 mg efectos secundarios

Anonymous said...

buy tramadol tramadol tablets dogs dosage - buy tramadol 50mg net

Anonymous said...

http://www.integrativeonc.org/adminsio/buyklonopinonline/#5508 high does klonopin get you - 2mg klonopin erowid

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#91646 can you buy tramadol in turkey - best buy tramadol

Anonymous said...

buy tramadol tramadol ultram side effects dogs - tramadol high blood pressure

Anonymous said...

buy tramadol tramadol dosage chart dogs - tramadol hcl like

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#30694 tramadol for dogs loss of appetite - tramadol dose vet

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol hcl 50 mg for headaches - tramadol 7.5

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol hcl 319 - tramadol hydrochloride 50 mg addiction

Anonymous said...

order tramadol online without prescription tramadol 50 mg kapsler - tramadol online to florida

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#96430 overdose symptoms for tramadol - tramadol dosage usa

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50 mg what is it for - buy tramadol online mastercard overnight

Anonymous said...

http://reidmoody.com/#51208 ativan dosage 2mg - lorazepam 1 mg alcohol

Anonymous said...

http://reidmoody.com/#36921 ativan overdose how many mg - apo lorazepam 1mg tablet

Anonymous said...

buy cheap ativan side effects long term ativan use - right dosage ativan

Anonymous said...

http://southcarolinaaccidentattorney.com/#61879 carisoprodol 1400 mg - carisoprodol 350 mg effects

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol 350 mg vs flexeril - carisoprodol vs hydrocodone

Anonymous said...

It is not my first time to visit this web site, i am browsing this website dailly
and take nice data from here everyday.

Here is my homepage ... all inclusive honeymoon

Anonymous said...

buy xanax online xanax mg sizes - order xanax online no prescription

Anonymous said...

buy tramadol usa tramadol dosage for goats - tramadol hydrochloride 50 mg get high

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#50238 xanax 8 weeks pregnant - xanax drug long system

Anonymous said...

can i buy xanax online generic xanax dosage - xanax weed high

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol cod online - is tramadol for dogs an nsaid

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online in florida - tramadol hcl long term use

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg soma 350 mg to get high - soma carisoprodol tablets 250

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#51462 recreational use of xanax - xanax 2mg bars generic

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol australia - tramadol overnight no prescription needed

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#37284 xanax 1 mg rilascio prolungato - xanax side effects tinnitus

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#64581 generic xanax sandoz - xanax 718

Anonymous said...

http://ranchodelastortugas.com/#93851 zyrtec xanax drug interactions - xanax withdrawal symptoms cold turkey

Anonymous said...

online xanax no prescription xanax (generic) 2 mg pills - xanax side effects withdrawal

Anonymous said...

buy xanax online xanax drug warnings - online eczane xanax

Anonymous said...

tramadol online tramadol 50mg for sale - is it legal to buy tramadol online canada

Anonymous said...

The initial cost for these LED bulbs is high but they will pay back your investment within a few months.
There is no time to be preoccupied by a missed call on an unattended phone.
These chips directly convert electricity to light
without the use of a filament or glass bulb.

Feel free to visit my web site - LED Stehleuchten

Anonymous said...



Here is my web site: web site

Anonymous said...



Stop by my site homepage

Anonymous said...

Υour own гeport offers confirmed
helpful tο myѕelf. Ӏt’s reаlly
infοгmativе and you really аre cleагly rеallу experienced in thiѕ field.

You have got opened up my peгsonal face to vаrious opinion of this kind of subjeсt аlong with
intriquing, notable and sounԁ written content.
Feel free to visit my weblog :: viagra

Anonymous said...

The report prοvіdes еstablіshed helpful to me.
It’ѕ very useful and you're simply certainly very educated in this region. You have opened up my personal eyes for you to numerous thoughts about this particular topic together with interesting and sound content material.
Also visit my homepage :: Buy meridia

Anonymous said...

Ryan Caldbeck offers three reasons crowdfunding
is good for quarry pa. Prices have rocketed in response to Dan T.

Such simple and refreshing thank you notes to motivate both extremes.



Feel free to visit my site :: quarries in pennsylvania

Anonymous said...

Build Check out cups of frosty normal water within the mixture of.
Below are some home cures that can help you hold on to oral health and furthermore top tone.
A higher level the junk food diet oestrogen would step-up levels of to bile
as well diminish gall bladder adjustments, ensuing gallstone composition.

In order to in a position, which includes the coffeehouse lovers, helping put a moment tricky
work keen on producing amazing cup. Taking into consideration of what Legal herbal buds discovered of one's Cure Low energy Schedule, I'm arising a whole lot of most recent And in that burn up 600 good quality vibe.


Here is my web page; coffeemakersnow.com

Anonymous said...

In reality pretty appear certainly indeed be deceiving.
narrowed above the rest regarding blender or food processor design.
What will everyone decision in case i contacted you which comes with very
much protein for a gram calorie, collared fresh
vegetables, or possibly beautiful juicy pork? Quality amount of vitamin C you may already know can be found all over practically all vegatables and fruits.
Could possibly be a healthy way to prevent you reaching for all of your daily
coffe beans, because you choose to set off the moment using
a nutritional pressure juices.

my web-site ... best green smoothies for breakfast